200 g finthakkede champignoner
25 g smør
200 g magert, hakket svinekød, fx skinkekød
2 spsk hvedemel
100 g finthakket løg
100 g hytteost 20+ (5%)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
125 g okra
1 liter vand
1 tsk groft salt
Svits champignonerne i gyldent smør i en pande og køl dem af.
Rør skinkekød og hvedemel sammen.
Tilsæt løg, hytteost, salt og peber.
Rør de svitsede champignoner i farsen.
Skyl okraerne og fjern stilkenderne.
Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 1 min. (gem kogevandet til karrysaucen).
Fordel halvdelen af farsen i en smurt patéform (ca. 1 liter) og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt).
Slut med resten af farsen og pynt med okraen.
Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen.
Tips: Okra kan erstattes af 200 g kogte porrer i ringe.