Logo

Torskerognssoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerognssoufflé

1 stor ds torskerogn

100 g blødt smør eller margarine

3 æg

1 dl cremefraiche

1 løg revet

salt og peber

½ tsk tørret dild

Tilbehør: kogte kartofler, letbrunet smør, tilsat rigeligt citronsaft

*

Pluk rognen itu med en gaffel og rør den igennem med blødt smør eller margarine.

Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.

Rør cremefraiche, revet løg, salt, peber og tørret dild i massen.

Vend de meget stivpiskede æggehvider i til sidst.

Fyld det i en velsmurt, ildfast skål med lodrette sider og bag den i ca. 40 mi­nutter ved 225°C.

Server souffleen straks og server kogte kartofler og let­brunet smør, smagt til med citronsaft, til retten.

Tips: Kan også laves i portionsstørrelser i cupcake-papirforme eller små ramakiner, men så er bagetiden mindre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her