8 tomater
10 store kartofler (helst nye)
1 dåse tun i olie
1 ½ pose revet ost
oregano, salt og peber
½ l. fløde
½ l. cremefraiche
2 dl mælk
Tænd ovnen på 200°C.
Vask kartoflerne, skær dem i ikke for små tern, derefter skal de koges.
Mens kartoflerne koger, skæres tomaterne i skiver, kom dem i en stor skål, og tilsæt tun med olien, og alle krydderier.
Tag en mindre skål og kom fløde, mælk, cremefraiche og halvdelen af ost i, bland godt, og tilsæt det så tomatblandningen, og rør forsigtigt rundt.
Tag et fad og kom tomatblandningen op i, til den dækker bunden.
Derefter tilsættes kartoflerne, og så resten af tomatblandningen.
Resten af osten stryges oven på.
Sæt fadet i ovnen i 45 min.
Serveres med flûtes og salat.