Logo

Tom Kha Kai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
½ liter kokosmælk
½ liter vand
200 g østershatte eller champignon
2 tomater
25 mm ingefær, siamesisk
2 stilke citrongræs
citronsaft, ca. ½ dl
5 friske chilier
3 spsk fiskesauce (nam pla)
2-3 limeblade
friske koriander
friske spring-løg toppe
salt

Skær ingefær i skiver.

Skær citrongræsstilkene i 2-3 cm lange stykker.

Riv østershattene i mindre stykker.

Del kyllingen i 8 stykker.

Skær kødet fra benene og skær det så i mindre stykker.
Hæld kokosmælken og vandet i en gryde.

Kog op og tilsæt ingefær, citrongræs og kylling.

Kog til kyllingestykkerne er møre, ca. 10-15 minutter.

Tilsæt østershatte.

Kog igennem et par minutter.

Smag retten til med salt, fiskesauce, tilsæt chili og så meget citronsaft at suppen på en gang smager frisk og stærk.

Pluk koriander og skær springtoppene i 2 cm lange stykker.

Tilsæt limeblade, koriander og løgtoppe og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her