3 tomater
20 grønne oliven uden sten
2 spsk olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
1 tsk honning
1 laurbærblad
8 æg
4 spsk frisk persille, hakket
2 tsk stødt spidskommen
salt og peber
koriander til pynt
Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og hak frugtkødet.
Blancher olivenerne i ca. 1 minut i kogende vand.
Hæld vandet fra, og hak dem.
Varm olien op i en tagine.
Pil løg og hvidløg, hak dem og svits dem i den varme olie sammen med olivenerne.
Rør honning i, og lad løgene karamellisere.
Tilsæt hvidløg, tomater og laurbærblad, og lad dem stege med under omrøring.
Lad det hele koge ind til en sauce i ca. 30 min.
Fjern laurbærbladet.
Pisk æggene sammen med persille, spidskommen, salt og peber.
Kom dem langsomt i den kogende tomatsauce, og lad det stivne.
Server pyntet med koriander.
Hertil passer frisk brød.