Logo

T-bonesteak med persillesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bonesteak med persillesmør

 
Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt gratis.
(4 pers.)

 
#
4 T-bonesteaks, ca. 1½-2 cm tykke
50 g smør
salt og friskkværnet peber
60 g persillesmør
Tilbehør: Franske ærter

 
Giv fedtkanten nogle små snit.
Lad smørret gyldne på panden og steg T-bonesteaken heri 3-3½ min. på hver side.
Drys salt og peber på under stegningen.

 
Tips: Kryddersmør fås i handelen som persillesmør, dildsmør og hvidløgssmør.

 
Franske ærter
Kog 10 små pillede skalotteløg i ganske lidt letsaltet vand, ca. 5 min.
Hæld 500 g frosne eller friskbælgede ærter i.
Kog dem med i 5 min.
Pil eller striml et lille salathoved groft, og giv det et opkog med ærterne.
Hæld evt. væde fra og vend 30 g smør i ærterne.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her