Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx
nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er
naturligvis helt gratis.
(4 pers.)
#
4 T-bonesteaks, ca. 1½-2 cm tykke
50 g smør
salt og friskkværnet peber
60 g persillesmør
Tilbehør: Franske ærter
Giv fedtkanten nogle små snit.
Lad smørret gyldne på panden og steg T-bonesteaken heri 3-3½
min. på hver side.
Drys salt og peber på under stegningen.
Tips: Kryddersmør fås
i handelen som persillesmør, dildsmør og hvidløgssmør.
Franske ærter
Kog 10 små pillede skalotteløg i ganske lidt letsaltet vand,
ca. 5 min.
Hæld 500 g frosne eller friskbælgede ærter i.
Kog dem med i 5 min.
Pil eller striml et lille salathoved groft, og giv det et
opkog med ærterne.
Hæld evt. væde fra og vend 30 g smør i ærterne.