Logo

Sydstatskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
1 tsk salt
¼ tsk friskkværnet peber
1 knsp. safran
2-3 spsk smør eller margarine
2 spsk whisky eller cognac
2 dl cremefraiche
2 tomater
1 lille pose majskorn
1 lille pose dybfrosne ærter
 
Del kyllingen i portionsstykker.
Gnid den ind med en blanding af salt, peber og safran, og brun kødet.
Hæld whisky eller cognac over og tænd med en tændstik.
Når flammerne er død bort, helles 3 spsk cremefraiche over.
Lige før kødet er færdig tilsættes tomatbåde, majs og ærter, samt resten
af cremefraiche.
Varm godt og smag til med salt og peber.
Serveres med brød og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her