2 kyllinger af 1 kg
3 spsk hvedemel
2 tsk salt
1 spsk karry
Smør eller margarine
1 rødt æble eller 1 dåse ananasterninger
Karrysauce:
1 stort løg
10 skiver bacon
2 spsk hvedemel
1 stort æble
2 spsk tomatpuré
3 dl bouillon
1 dåse ananas i terninger 175g
Begynd med saucen, så den er klar, når retten skal sættes i ovenen.
Skræl og hak løget. skær baconen i strimler. svits løg og bacon sammen et par minutter.
Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik.
Bland hvedemel og tomatpuré i. tilsæt bouillon og væde af ananasen og lad det koge sagte i ca. 10 min.
Smag til med salt og kom ananasterningerne i.
Del kyllingen i portionsstykker.
Bland hvedemel, salt og karry i en plastikpose.
Læg nogle kyllingestykker ad gangen i posen, ryst den så melblandingen helt dækker stykkerne.
Gør det samme med resten af stykkerne.
Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet og læg dem over på et ovenfast fad efterhånden. Hæld karrysaucen over.
Sæt retten i ovenen i ca. 35 min ved 200°C.
Garnér fadet med ananasringe eller små æbleskiver.