3 kg kaniner, 2 stk a 1,5 kg
3 spsk hvedemel
2 tsk salt
1 spsk karry
margarine
Sauce:
1 stort løg
10 skiver bacon
1-2 spsk karry
2 spsk hvedemel
1 stort syrligt æble
2 spsk tomatpuré
3 dl bouillon
1 ds ananas i stykker
1-2 spsk citronsaft
Pynt: 1 rødt æble skåret i små snitter
Start med karrysaucen.
Skær løg og bacon i terninger og svits dem på få minutter i brunet margarine på en pande.
Drys karry på og lad den svitse et øjeblik, før melet blandes i, sammen med revet æble og tomatpuré.
Rør bouillon og ananaslage i og lad det koge ca. 10 minutter.
Smag til med salt og bland ananasstykkerne i.
Skær kaninerne i portionsstykker.
Bland hvedemel med salt og karry i en plasticpose.
Kom kødet i plasticposen og ryst den til alt er ensartet pudret.
Brun kaninstykkerne i margarine og læg dem i et ovnfast fad.
Fordel karrysaucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 35 minutter.
Pynt med æblesnitterne og server med kogte ris.
Kan laves om formiddagen, sættes køligt og sættes i ovnen en god halv time før gæsterne kommer.