Logo

Svinenakke i vanilje med persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinenakke i vanilje med persillerødder

Brug indirekte grillning

 

1 svinenakke (nakkefilet) på ca. 1,2 kg

2 vaniljestænger

1 kg persillerødder

1 dl olivenolie

1 dl vand

havsalt og peber

friske rosmarinkviste

 

Skær vaniljestængerne i strimler på langs.

Stik vaniljestængerne ind i kødet ved hjælp af en strikkepind eller en spids kniv.

Bind stegen op med stegesnor og grill den, så den er brunet på alle sider.

Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker.

Læg dem i et fad med olivenolie og vand.

Stil stegen ovenpå og grill den under låg ved indirekte varme i ca, 3 tirner, eller indtil kødet er 60°C i midten - brug et stegetermometer.

Tilsæt vand løbende, hvis den steger tør.

Krydr med salt og peber og friske ros­marinkviste.

Lad stegen trække 20 minutter før udskæring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her