2 svinemørbrad
2 spsk smør
250 g løg
2 porrer
1 rød peberfrugt i tern
1 grøn peberfrugt i tern
2 laurbærblade
2 dl bouillon
2 dl fløde
500 g champignon
2 spsk smør
salt, peber, timian
Rens mørbraden for sener og skær dem i skiver og brun dem på panden.
Tag kødet op og brun løgene sammen med porrerne.
Hæld det hele i en ovnfast gryde og tilsæt rødvin og bouillon.
Peberfrugter, laurbær, salt og peber tilsættes, og fløden hældes ved.
Læg låg på og sæt det i ovnen ved 170ºC i 15 minutter.
Kom champignons på en tør pande og rist dem tørre, før olien tilsættes.
Efter 15 minutter i ovnen tilsættes champignon og gryderetten smages til. Kan jævnes med Maizena.
Serveres med ris og hovedsalat.