Logo

Svinemørbrad med brune bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tempero:
3-4 forårsløg
3 fed hvidløg
2 tsk salt
100 g røget bacon
100 g røgede, grove pølser

1 spsk smør
250 g kogte, brune bønner
1 ½ lauerbærblad
4 forårsløg
½ dl vand
100 g groft majsmel
750 g svinemørbrad
saften af ½ citron
1 ½ spsk engelsk sauce
1 spsk smør

Tempero:
Snit først hvidløg og forårsløg fint og blend det med salt til en jævn masse.
Snit bacon og pølser i tynde skiver.
Varm 1 spsk smør og 1 spsk tempero på en pande, og steg bacon og pølseskiver heri, til det er gyldent.
Tilsæt bønner, lauerbærblade og snittede forårsløg samt vand.
Lad det hele dampe sammen i 30 minutter
Vend majsmel i blandingen og lad det koge sammen. Smag til med salt.

Prik svinemørbraden let med en gaffel.
Bland 1 spsk tempero med citronsaft, engelsk sauce og 1 spsk smeltet smør.
Pensel blandingen på svinemørbraden og læg den i et ovnfastfad.
Brun den ved 220°C i 10 min.
Dæmp derefter varmen til 190°C og steg svinekødet i ca. 20 minutter.
Tag kødet ud, pak det ind i alufolie og lad det hvile 10 min. inden det skæres ud og serveres sammen med de brune bønner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her