Logo

Svinemørbrad à l'orange med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
Salt
peber
Fedtstof til bruning
4 appelsiner
1 dl rom eller portvin
1 ½ dl piskefløde
1 spsk majsstivelse rørt med 2 spsk koldt vand
100 g sukkerærter i skrå strimler

Tør mørbraderne med køkkenrulle og drys salt og peber på. Skræl en appelsin, skær det hvide af skallen og skær den i meget tynde strimler og kog dem 5 minutter i vand. Si vandet fra og gem strimlerne til saucen. Pres saften af appelsinerne. Brun mørbraderne på alle sider i fedtstof i en gryde. Tilsæt appelsinsaft og rom og lad kødet stege 7-8 minutter, vend det og steg 7-8 minutter på den anden side. Tag kødet op og læg tildækket et sted. Kog saucen ned til ca. 3 ½ dl Tilsæt piskefløden og jævn med majsjævningen. Smag til med salt og peber. Si saucen. Skær kødet i 12-16 stykker og kom dem i saucen. Tilsæt appelsinstrimlerne og sukkerærter i stimler og kog retten igennem.
Kan serveres med frisk pasta og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her