4 store svinekoteletter, gerne uden ben
2 spsk olivenolie
1 hakket løg
1 pillet og hakket fed hvidløg
2 skrællede og finthakkede gulerødder
2 finthakkede stilke bladselleri
500 g cherrytomater evt. i halve eller store tomater i mindre stykker
3 kviste timian
2 ½ dl grønne linser (Puy)
Forkog linserne i letsaltet vand i 10 minutter.
Pensl koteletterne med olie, drys med salt og peber og grill dem 15-18 min. med jævnlig vending.
Prøv ved støttemusklen at skære et snit, når den er rosa, er resten af koteletten gennemstegt.
Sauter imens løget i olie i panden i 5 min.
Tilsæt hvidløg, gulerod, selleri og sauter videre i 5 min.
Kom tomater ved og rør rundt.
Kom forkogte linser, timian og ca. ½ dl vand ved og gennemkog i 5 min. Smag til og server til koteletterne sammen med brød.