4 svinekoteletter
1 spsk smør
Sauce:
2 løg
4 tomater
½ agurk
1 spsk smør
2 appelsiner
2 spsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
4 spsk sojasauce
1 tsk tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven
2 spsk Maizena
¾ dl vand
salt og peber
Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både.
Skræl agurken.
Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver.
Bland løg og smør i tildækket skål.
Tilbered på 650 watt i 5 minutter.
Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem , mens saucen tilberedes.
Pres appelsinerne.
Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg.
Tilbered på 650 watt i 4 minutter.
Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen.
Tilbered på 650 watt i 4 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.