Logo

Svinekoteletter med sursød sauce i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter
1 spsk smør

Sauce:
2 løg
4 tomater
½ agurk
1 spsk smør
2 appelsiner
2 spsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
4 spsk sojasauce
1 tsk tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven
2 spsk Maizena
¾ dl vand
salt og peber

Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både.

Skræl agurken.

Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver.

Bland løg og smør i tildækket skål.

Tilbered på 650 watt i 5 minutter.

Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem , mens saucen tilberedes.

Pres appelsinerne.

Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg.

Tilbered på 650 watt i 4 minutter.

Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen.

Tilbered på 650 watt i 4 minutter.

Smag til med salt og peber.

Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her