ca. 1 kg svinekam uden spæk
ca. 100 g pålægsskinke
ca. 100 g emmentaler
25 g smør
1 løg skåret i skiver
1 gulerod
3 dl bouillon på terninger
2 dl fløde 13%
meljævning
salt, peber
Skær 3-4 lange snit på langs ad kødet uden at skære det helt igennem.
Læg skiver af pålægsskinke og tynde skiver af ost imellem snittene.
Fordel smørret på overfladen af kødet og stil fadet i en 250ºCs varm ovn.
Læg løg på gulerodsskiver omkring kødet, brun det i 15 min.
Hæld bouillon ved kødet og fortsæt stegningen ved 150ºC i 45-60 min. dryp stegen af og til med væden.
Si skyen over i en gryde og tilsæt fløden, jævn saucen til en passende konsistens med meljævning af hvedemel og vand, smag til med salt og peber.
Skær stegen i ikke for tykke skiver, efter at snoren er fjernet, anret et fad med fx. grønne bønner, giv kogte kartofler til.