Logo

Svinekam stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam uden svær
Lidt smør
Salvie
Rosmarin
Enebær
Merian
300 g waldorffsalat
Tyttebær
½ l. brun kalvebouillon
Piskefløde
Gelé
kulør

Svinekam brunes i smør og krydres med salvie, rosmarin, merian, enebær, salt og peber.
Steges i ovn ved ca 180°C i ca. 1 ½ time.
Den sidste ½ time tilsættes 5 dl vand ved stegen. Hviler i ca 15 min. før udskæring.
Stegeskyen sigtes ned i den brune kalvebouillon og reduceres (koges ned) til ca. 5 dl haves.
Fonden jævnes til passende konsistens haves og tilsættes lidt piskefløde, smages til med gelé, salt og peber. Evt. lidt kulør.
Serveres med salat waldorff, tyttebær og flødesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 10.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her