1 kg svinekam uden svær med med lidt af fedtet tilbage
Lage:
1 fl. rødvin
5 knuste enebær
1 laurbærblad (knust)
5-6 knuste sorte peberkorn
salt
piskefløde
ribsgele
Bland lagen og kom den i en stor plastpose.
Heri lægges også kammen og posen lukkes.
Læg pose med kam i et fad/skål og sæt i køleskab mindst natten over.
Vend af og til.
Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen ca. 15 min. ved 225ºC.
Drys med salt.
Marinaden sies og hældes herefter ved kødet, der skal stege yderligere en times tid ved 200ºC. - Dryp ofte.
Sauce: Si skyen, kog ind med piskefløde tilsæt kulør og ribsgele.
Serveres med kogte kartofler, waldorfsalat og ribsgele/tyttebær.
Tips: Kan pgså serveres med nye kartofler og grønsager.