Stegetid i trykkoger: 40 min.
# Ingredienser
1 stykke svinekam på godt 1½ kg
salt, peber
1 dl suppe eller bouillon
½ kg skivede champignon
¼ kg skalotteløg
2 ½ dl piskefløde
1 bdt dild
* Tilberedning
Gnid svinekammen med salt og peber.
Brun den på alle sider i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld suppe eller bouillon ved og læg låg på gryden.
Bring den på tryk.
Lad den stege i 40 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødet op af gryden. Kom champignoner og skalotteløg i.
Lad dem snurre i 5 min.
Hæld piskefløden i og lad det koge ind ganske kort.
Smag saucen til.
Skær kødet i skiver og drys det med klippet dild.
Hæld lidt af svampeløgsaucen over, server resten til sammen med kogte kartofler eller løse ris.