Logo

Svinekød med ananas i sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I dag behøver du ikke at bestille kinesisk mad. Yndlingsretten er lynhurtigt lavet derhjemme

I dag behøver du ikke at bestille kinesisk mad. Yndlingsretten er lynhurtigt lavet derhjemme

 

300 g svineschnitzel

3 spsk sojasauce

2 spsk hvidvinseddike

1 rød peberfrugt

1 løg

1 rød chili

1 dåse ananas (236 g drænet vægt)

olie til at stege i

1,5 dl grønsagsbouillon / fond

3 spsk ketchup

1 tsk honning

½ spsk Maizena

2 spsk hakket persille

løse ris til 2 portioner

 

1. Svineschnitzel skæres i 2 cm brede strimler.

Sojasauce og hvidvinseddike røres sammen, halvdelen dryppes over kødet, som derefter står og trækker i 15 minutter.

Peberfrugt gøres i stand og skæres i tynde strimler.

Løget skæres i fine strimler.

Chili skæres op på langs, udkernes og hakkes fint.

 

2. 1 dåse ananas hældes i en si, til afdrypning, 5 spsk saft gemmes.

Skær ananasskiverne i kvarter.

Dup kødet tørt og svits det kraftigt på alle sider i 2 spsk varm olie på en pande.

Tag kødet op og svits løg, chili, ananasstykker og peberfrugt.

 

3. Hæld resten af sojasauceblandingen, grønsagsbouillon, ketchup, honning og ananassaften i og lad det hele små koge i ca. 5 minutter.

Jævn efter behag med Maizena.

Tilføj kødet, varm det hele op et øjeblik og smag eventuelt til igen.

Drysses med hakket persille ved serveringen.

Server med løse ris.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her