500 g svinekam uden spæk.
salt.
Sichuanpeber.
1 æg.
2 spsk Maizena.
4 spsk sesamolie.
1 løg.
1 rød peber.
2 gulerødder.
¼ l grønsagsbouillon.
2 spsk tomatpuré.
3 spsk Soyasauce.
4 skiver ananas (fra dåse).
3 spsk æbleeddike.
1 tsk karry.
Friskkværnet peber.
Nogle dråber chiliolie.
½ bundt purløg.
Skær svinekammen i meget tynde skiver . Krydr kødskiver ne grundigt med sizhuanpeber.
Pisk ægget i en skål, og rør det sammen med Maizenamel. Fordel blandingen jævnt over kødstykkerne.
Ælt det hele grundigt igennem med hænderne.
Opvarm sesamolien, og lynsteg kødet. Tage kødet op og hold det klar.
Snit løget løget i skiver . Rens peber og gulerødder, og snit dem i skiver . Lynsteg grønsagerne i resten af stegeolien.
Hæld bouillon ved. Rør tomatpuré og soyasauce u, og lad det koge op.
Skær ananasskiver ne i terninger, og tilsæt dem sammen med eddike og karry, og lad det koge op endnu en gang.
Smag retten til med salt og friskkværnet peber, samt chiliolie efter behag.
Tilsæt kødet til grønsagerne. Opvarm retten unde at bringe den i kog.
Servér den med friskklippet pruløg drysset over.