250 g sauté-skiver af svinefilet, ½ cm tykke
salt og peber
½ spsk olie
1 tsk karry
1 spsk peanuts
1 spsk rosiner
4 pitabrød
Agurkeraita:
½ agurk
1 dl yoghurt naturel
1 forårsløg
Evt. 8 salatblade, fx iceberg, romaine eller frillicé
A. Skrab kernerne ud med en teske og kassér dem.
Skær de halve agurker i tynde skiver og vend dem i yoghurten.
Snit forårsløget fint og vend det i.
Smag til med salt og peber.
B. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt, peber og karry.
Varm olien på en pande ved kraftig varme.
Læg kødet på panden, vend det straks.
Tag sauté-skiverne af panden.
Kom peanuts og rosiner på panden, varm det hurtigt igennem og bland det sammen med sauté-skiverne.
C. Varm pitabrødene i ovn eller på brødrister.
Fyld pitabrødene med salatblade, sauté-skiver med peanuts og rosiner samt agurkeraita.