Logo

Styrmandsgryde / Styrmands Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Populær ret på skibet og i det nordjyske. Oprindeligt lavet ud fra Spaghetti Carbonara.

½ kg spaghetti
½ rund ost
2-3 pk á bacon
1 æg
evt. 2 fed hvidløg

Kog spaghetti'en og hæld vandet fra, lad dem stå i gryden og på en bordskåner imens du blander.
Imens skal du stege baconstrimlerne (÷ fedtstof, evt. med hvidløg),
derefter skal du blande bacon i spaghetti'en
osten tilføjes og blandes
Salt og peber piskes op i ægget (rigeligt) og derefter skal ægget i blandingen, over blus igen og rør rundt til ægget virker færdigt.

Kan evt. varieres med fløde og andre spændende ingredienser

- God appetit fra Simon!

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her