Logo

Struds med rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g strudsefilet
smør til bruning
2 dl rødvin
½ dl portvin
5 dl hønsebouillon
Maizena
salt
peber

Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til.

Tag stegen op og lad den hvile tildækket, mens saucen gøres færdig.

Skum skyen for fedt, jævn saucen og tilsæt evt. lidt kulør.

Skær stegen i skiver og læg den i saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her