Logo

Stroganoff med blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stroganoff med blommer

1 rød peberfrugt

1 stort løg

250 g champignon

2 stk. store faste blommer

1 pakke bacon i skiver (150 g)

700 g mørt oksekød i strimler

4 dl piskefløde

2 tsk paprika

salt og peber

2 dl fromage frais

pyntegrønt

olie til stegning

 

Skær peberfrugten i strimler.

Pil løget og snit det fra top til rod.

Rens champignon og skær dem i kvarter.

Skær blommerne i både.

Baconen skæres i korte strimler og steges sprødt på en pande evt. i lidt olie.

Tag baconen af, men behold fedtet på panden, og steg kødet ved hård varme.

Tag det af varmen, krydr det med salt og peber og hold det lunt.

 

Herefter steges løg, champignon og peberfrugt i olie, til det begynder at tage farve. Tilsæt blommerne, paprika og fløde.

Kog det ind til passende konsistens og smag til med salt og peber.

Vend kødet i og server med fromage frais og bacon på toppen.

Serveres med kogte ris, drysset med lidt paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her