1 rød peberfrugt
1 stort løg
250 g champignon
2 stk. store faste blommer
1 pakke bacon i skiver (150 g)
700 g mørt oksekød i strimler
4 dl piskefløde
2 tsk paprika
salt og peber
2 dl fromage frais
pyntegrønt
olie til stegning
Skær peberfrugten i strimler.
Pil løget og snit det fra top til rod.
Rens champignon og skær dem i kvarter.
Skær blommerne i både.
Baconen skæres i korte strimler og steges sprødt på en pande evt. i lidt olie.
Tag baconen af, men behold fedtet på panden, og steg kødet ved hård varme.
Tag det af varmen, krydr det med salt og peber og hold det lunt.
Herefter steges løg, champignon og peberfrugt i olie, til det begynder at tage farve. Tilsæt blommerne, paprika og fløde.
Kog det ind til passende konsistens og smag til med salt og peber.
Vend kødet i og server med fromage frais og bacon på toppen.
Serveres med kogte ris, drysset med lidt paprika.