"Dødens Gab Junior" med krydderier og grøn koriander.
½ kilo flåede hajbøffer
1 liter småkogende vand
1 tsk salt
1 tsk gurkemeje
5 spsk olie
2,5 cm knækket kanel
ca. ½ tsk fennikelfrø
ca. 150 gram hakket løg
4 cm fint revet ingefær
4-5 stk stærke, grønne, hakkede chilier
5 fed finthakkede hvidløg
1 tsk salt
110 gram friskrevet kokos
ca.20 stk kariblade
2-3 spsk hakket, grøn koriander
en lille smule limesaft
De flåede hajbøffer kommes i det småkogende vand. Kan man ikke få haj, kan man bruge sværdfisk eller tun, flået. Så skal der salt og gurkemeje i. Der røres forsigtigt. Lad det koge svagt i 10-15 minutter. Ned i varm olie kommes knækket kanel og fennikelfrø. Rør lidt rundt og tilsæt de hakkede løg. De skal røres rundt, til de er svagt lysebrune. Derefter tilsættes revet ingefær, chilier og hvidløg. Det røres også rundt, til alt er blevet blødt.
Hajbøfferne er nu kølet lidt af. Man tager et stykke af, og strimler det. Man plukker små bidder af. Det kommes så ned til løgene og ingefæren. Der tilsættes salt. Det skal så røres rundt og stege på middelvarme i ca. 10-15 minutter. Efter et kvarter skal det være fint tørt. Der tilsættes friskrevet kokos og kariblade, hakket, grøn koriander. Så røres godt rundt. Til allersidst tilsættes limesaft. Endnu en omrøring, og så er retten klar til servering.