Logo

Strimler af marineret oksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Strimler af marineret oksefilet

500 g oksefilet

2 spsk hoisinsauce

1 spsk honning

½ lille blomkålshoved

200 g slangebønner

4 spsk vegetabilsk olie

2 spsk fiskesauce

2 spsk grønne peberkorn

5 peberblade

 

Skyl kødet, dup det tørt, og skær det i lange, smalle strimler.

Mariner det i 30 min sammen med hoisinsauce og honning.

Gør blomkålen i stand, skyl den, og del den i buketter.

Gør bønnerne i stand, skyl dem, og skær dem i 5 cm lange stykker.

Varm olien op i wokken, brun blomkålen kraftigt heri, tag den op, og svits så bønnerne, og tag dem ligeledes op.

Brun nu kødstrimlerne kraftigt, kom atter grønsagerne i, og spæd op med fiskesauce.

Mos de grønne peberkorn godt, og tilsæt dem.

Vend til sidst de snittede peberblade i retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her