Logo

Stenbider med persilleskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 friske stenbider i fileter
salt
peber
saft af ½ citron
½ bdt finthakket persille
2 dl piskefløde, letpisket
2 æggeblommer
½ finthakket løg
125 g cherrytomater
olie til stegning
400 g kartofler

Fisken dampes på rist i ca. 12 minutter under låg (skal dampes på rist så gelatine kan løbe fra). Kartoflerne koges. Fisken afkøles. Fløden piskes let op og blandes med æggeblommer samt persille. De afkølede fisk lægges på ovnfaste tallerkner. Persillefløden fordeles på fileter. Gratineres under grill ca. 4-5 eller til retten er gylden. Løgene sauteres af og heri vendes cherrytomaterne. Varm igennem til tomaterne varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her