1 kg oksekød i strimler
2 spsk olivenolie
¼ l. oksebouillon
1 st. ds tomatpasta
2 dl rødvin
4 spsk vineddike
3 - 4 fed hvidløg i skiver
2 laurbærblade
1 - 2 spsk spidskommen
1 lille stang hel kanel
½ kg perleløg
2 spsk olivenolie
Oksekødet skæres i strimler og brunes på en pande i olivenolie.
Kødet lægges i et ovnfast fad, og panden koges af med oksebouillon som hældes over kødet.
Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 160°C i 1 time.
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser undtaget perleløg og det sidste olivenolie.
Perleløg dryppes godt af og brunes i 2 spsk olivenolie på en pande.
Løgene hældes ved kødet, og det hele får endnu 1 time i ovnen ved 160°C, uden folie.