Logo

Stifado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksekød i strimler
2 spsk olivenolie
¼ l. oksebouillon
1 st. ds tomatpasta
2 dl rødvin
4 spsk vineddike
3 - 4 fed hvidløg i skiver
2 laurbærblade
1 - 2 spsk spidskommen
1 lille stang hel kanel
½ kg perleløg
2 spsk olivenolie

Oksekødet skæres i strimler og brunes på en pande i olivenolie.
Kødet lægges i et ovnfast fad, og panden koges af med oksebouillon som hældes over kødet.
Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 160°C i 1 time.
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser undtaget perleløg og det sidste olivenolie.
Perleløg dryppes godt af og brunes i 2 spsk olivenolie på en pande.
Løgene hældes ved kødet, og det hele får endnu 1 time i ovnen ved 160°C, uden folie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her