Logo

Stenbider med og uden gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flåede stenbider
smør eller olie
3 løg
1 porre
2 laurbærblade
1 tsk stødt koriander
1 dl eddike
½ l. vand
salt
peber
krydderurter
4 bladehusblas pr ½ l

Løg og porre snittes fint, kommes i en gryde med vand, eddike, laurbær, koriander, salt og peber, og koges ved jævn varme i cirka ti minutter.
De rene stenbiderfileter krydres med salt og peber, brunes i smør eller olie et par minutter på hver side ved god varme.
Læg dem ned i grønsagslagen og lad det småsimre fire - fem minutter.
Smag til med forskellige krydderurter, for eksempel løgtoppe, persille, kørvel, basilikum eller dild.
Retten afkøles og serveres i lagen. Eller du kan, før afkøling, smelte 4 blade husblas, komme dem i lagen og stille geleen på køl, til den stivner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her