Logo

Stenbider i lage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stenbider
1 l. vand
½ dl kryddereddike
2 spsk groft salt
6 hele peberkorn
3 laurbærblade

Få fiskehandleren til at flå stenbideren.
Skær den i ca. 3 cm. tykke skiver.
Bland vand, eddike, salt, peberkorn og laurbærblade i en gryde.
Læg fiskestykkerne i.
Varm langsomt blandningen op til kogepunktet.
Skum omhyggeligt lagen, så den forbliver klar.
Lad fisken koge sagte i 5 til 7 min.
Tag herefter fiskestykkerne op med en hulske og læg den i en skål.
Si evt. fiskelagen gennem et klæde ned i skålen.
Lad fisken blive kold og server med groft rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her