For en super hurtig
frokost eller middag, prøv vores airfryer stegte ris. Det vil ramme
sultepunktet på ingen tid med en dejlig smagsoplevelse.
10 min forberedelse. 20
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
300 g kyllingebryst
4 stykker bacon uden
skorpe
450 g langkornet ris (først
1 min i mikrobølgeovn)
2 spsk østerssauce
2 spsk let sojasauce
1 tsk sesamolie
3 tsk fintrevet frisk
ingefær
2 æg, let pisket
120 g (3/4 kop) frosne
ærter
2 skalotteløg, skåret
i skiver
1 frisk rød chili,
skåret i tynde skiver
Østerssauce, til at
dryppe
* Tilberedning
Sæt airfryeren til 180
°C.
Læg kyllingen og
baconen på airfryer-stativet.
Kog i 8 min eller
indtil gennemstegt.
Overfør til en
tallerken og stil til side til afkøling let.
Skær kyllingen i
skiver og hak baconen.
Sæt risene i mikroovn
i 1 minut.
Overfør til et rundt
20 cm højsidet ovnfast fad eller kageform.
Tilsæt østerssauce,
sojasauce, sesamolie, ingefær og 2 spsk vand.
Rør for at blande.
Sæt fadet eller panden
i airfryeren.
Kog i 5 min eller
indtil risene er møre.
Rør æg, ærter, kylling
og halvdelen af baconen igennem.
Kog i 3 min eller
indtil ægget er gennemstegt.
Rør halvdelen af
skalotteløget i og smag til med salt og hvid peber.
Server drysset med
chili, resterende skalotteløg, resterende bacon og ekstra østerssauce.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------