4 lammeculotter
2 spsk smør
1-2 spsk vindruekerneolie
3-4 fed hvidløg
3-4 dl grønsagsvand, eller bouillon
jævning
Tilbehør:
1 lille spidskålshoved
3-4 gulerødder, groftrevne
1 rødløg, delt i smalle både
1-2 spsk smør eller olie
Lad smør og olie blive varmt i en dyp pande.
Drys culotterne med salt og peber og brun dem på begge sider sammen
med de delte hvidløgsfed.
Fisk hvidløgsfedene op igen, de smager ikke godt når de bliver for
mørke.
Dæmp varmen og lad culotterne stege ved jævn varme 15 minutter i alt,
vend dem jævnligt.
Tag dem af panden og lad dem hvile 5 minutter, før de skæres i tynde
skiver.
Hæld grønsagsvand eller bouillon på panden, kog igennem og jævn til
sauce.
Svits grønsagerne kort i fedtstof i en gryde, det skal blot falde sammen.
Drys med salt og peber
Server det til kødet sammen med kogte kartofler.