Logo

Stegt sandart med peberfrugt og frisk basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt sandart med peberfrugt og frisk basilikum

 

2 skiver sandart eller anden fisk

2 snittede skalotteløg

2 snittede peberfrugter

1 spsk kapers

frisk basilikum

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Steg fisken, indtil den bliver gylden på begge sider.

Krydr med salt og peber.

Varm lidt olie på en pande, og sauter løgene i 2 minutter.

Tilsæt peberfrugter og 1 kop vand. lad vandet fordampe.

Tilsæt kapers og frisk basilikum.

Server evt. med nye kogte danske kartofler.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her