1 kylling på ca. 1 kg
1 æg
1 dl mælk
ca. 100 gram hvedemel (knap 2 dl )
2 spsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 dl olie
salt og peber
Del kyllingen i lår og bryst, skyl og tør kyllingen.
Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken.
Bland hvedemel, paprika, hvidløgspulver, salt og peber i en plasticpose.
Dyp kyllingestykkerne i æggemassen og læg dem derefter 2 ad gangen i
plasticposen med melet.
Ryst posen så hvedemel og krydderier sætter sig overalt på
kyllingestykkerne.
Varm olien i en (sauter)pande. og steg kyllingestykkerne 8–10 minutter
på hver side. Vend dem kun 1 gang.
Lad kyllingestykkerne dryppe af på fedtsugende papir og server straks.
Serveres med ristet bacon, agurkeskiver, majs på kolbe eller løskogte
majs og skiver af banan og ananas.