Logo

Stegt kalvelever med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt kalvelever med appelsin

 

Kalvelever er en billig delikatesse, som er nem og hurtig at tilberede. Den er mest saftig og velsmagende, når den er rosastegt.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4 store skiver kalvelever (350-400 g)

1-2 skalotteløg

1 fed hvidløg

2 økologiske appelsiner

lidt persille

3 spsk hvedemel

¼ tsk sennepspulver

salt og peber

1 spsk olie

15 g smør

1-2 dl bouillon

Tilbehør: kogte kartofler eller ris og grønsager

*

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Riv skallen af den ene appelsin og pres saften.

Skær skallen og den hvide hinde af den anden appelsin og skær frugtkødet ud mellem hinderne. Skyl og hak persillen.

 

Bland mel med sennepspulver, salt og peber og vend kalveleveren deri.

Steg dem på en pande med olie og smør ca. 3 min. på hver side.

Tag dem af panden og hold dem varme.

Sauter nu skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt appelsinskal, appelsinsaft samt bouillon.

Kog saucen igennem et par min. og tilsæt appelsinbåde og persille.

Smag til med salt og peber og hæld det over leveren.

Server med kartofler eller ris samt grønsager.

 

Stegt kalvelever med appelsin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her