Logo

Stegt fasan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk fasan
2 tsk salt
lidt peber
bouillon-pulver
¼ løg
2 dl fløde

Fasanen kan enten være plukket eller flået.
Den brunes i en gryde, og drysses med salt og peber.
Lidt bouillon-pulver samt ¼ løg og fløde tilsættes, så halvdelen af fuglen er dækket.
Småsteger ca. 1 time, parteres og lægges i fad.
Den jævnede sky hældes over.
Serveres med rønnebærgelé eller tyttebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her