Logo

Steak af laks med urter og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 steaks af vildlaks
200 g revne kartofler
1 revet løg
1 revet gulerod
1 revet æble
30 g smør
3-4 dl æblejuice
salt evt. sukker
 
Smør et ovnfast fad med smør.
Læg laksestykkerne i, drys med salt og peber.
Stuv de revne grønsager og æblet i smør i en gryde, tilsæt æblejuice og
salt.
Smag til med sukker, hvis det er nødvendigt.
Hæld blandingen over laksen og sæt fadet i en 180ºC varm ovn i ca. 15
min.
Tilbehør:
Brød og sauce rørt af ½ l tyk yoghurt (fx. græsk), 1 spsk dijon
sennep, 4 spsk hakket dild, 3 spsk olivenolie, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her