2 store modne mangofrugter
1 avocado skåret i grove tern
1 finthakket jalapeno-chili
50 g finthakket rødløg
1 tsk finthakket limeskal
3 spsk limesaft
60 ml. appelsinsaft
10 g friskhakkede korianderblade
2 spsk olivenolie
salt og peber
6 steaks af sværdfisk (a ca. 200 g 2-3 cm tykke)
Limebåde til pynt
Kødet befries fra mangoerne og skæres i tern over en skål, så saften kan dryppe i.
Blandes med avocado, chili, rødløg, limeskal og saft, koriander og 1 spiseskefuld olivenolie. Smag til med salt og peber og stil salsaen køligt.
I en eller to pander steges steaksene gyldenbrune på begge sider, ca. 5 minutter.
Krydres. Anrettes på varme tallerkener med tilhørende salsa.
Pynt med korianderblade og limebåde.