Du vil blive
overrasket over, hvor nemt det er at tilberede oksebøffer i airfryeren, og hvor
saftigt det bliver! Vi brugte oksefilet-steaks her, men enhver udskæring
ville fungere, bare juster timingen i overensstemmelse hermed.
2 min forberedelse. 15
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
2 x 225 g oksefilet steaks
- bøffer
(Porterhouse og T-bone bøffer kan også bruges)
* Tilberedning
Opvarm airfryeren til
180 °C.
Krydr bøfferne til med
salt og peber.
Læg bøfferne i kurven.
Spray med olie.
Kog, vend halvvejs, i
10 min.
Overfør bøfferne til
en tallerken, dæk med folie og
lad dem hvile i 5 min.
Oksefilet steaks
Porterhouse
Porterhouse og T-bone er bøffer af oksekød skåret fra den
korte lænd. Begge bøffer inkluderer en T-formet lændehvirvelben med sektioner
af indre skrå mavemuskler på hver side. Porterhouse-bøffer skæres fra bagenden
af den korte lænd og omfatter således mere mørbradbøf end T-bone.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------