Logo

Squash-bankebyg i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl bankebyg eller bulgur
½ l. vand
1 lille hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 ½ dl hakket grøn peberfrugt
1 flået og hakket tomat
1 ½ dl hakket bladselleri
2 små hakkede squash
1 spsk olivenolie
¼ tsk oregano
2 dl revet cheddarost
 
Kom byggen i letsaltet kogende vand, skru ned for varmen og lad det simre i 45 minutter (bulgur i 10 minutter).
Svits imens grønsagerne i olie, til de er møre.
Bland dem med den kogte byg eller bulgur og smag til med oregano, salt og peber.
Fyld blandingen i et smurt, ovnfast fad og drys med revet ost.
Bages ved 200ºC i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her