Logo

Sprængt, tørret lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg lammeklump eller reelt stykke af køllen
4 spsk havsalt
2 spsk brun farin
1 tsk kanel
1 citron
1 spsk dildfrø
1 spsk groft, knust peber

Revet skal af citronen blandes godt med krydderierne.
Saften af citronen gnides godt ind i kødet, og bagefter gnides krydderiblandingen også godt ind i.
Læg kødet i et fad, dæk det til og sæt det på køl i fire dage.

Vend klumpen hver dag, men lad den væde, der trækker ud, blive i skålen.
Efter fire døgn tørres saltet af, og nu er kødet fint at spise i tynde skiver, for eksempel med en kartoffelsalat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her