Logo

Sprængt lammetunge i peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammetunger
8 skalotteløg
200 g usaltet smør, blødgjort
½ dl hvidvinseddike
1 dl hvidvin
1 stk peberrod, ca 4 cm.
1 bdt brøndkarse
800 g grønsager, efter sæson og smag

Tungerne prikkes med en gaffel, drysses rigeligt med salt og står koldt i 12 timer.
Skylles derefter i 10 minutter under rindende vand.

Skalotteløgene sauteres i lidt af smørret.
Eddiken tilsættes og koges næsten væk.
Hvidvin og tungerne tilsættes og dampes ved svag varme i 20 minutter under låg.

Tungerne tages op og flås.
Fonden koges ind, til den jævner.
Fonden piskes med resten af smørret, tilsættes den hakkede brøndkarse og smages til med fintrevet peberrod.

Retten serveres med de kogte grønsager og små pille kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her