Logo

Spinatnudler med italiensk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatnudler med italiensk sauce

2 løg

2 spsk smør eller margarine

1 spsk (oliven)olie

500 g hakket oksekød

100 g champignon (eller flåede tomater)

1 spsk koncentreret tomatpuré

1 bouillonterning

salt og peber

1 tsk oregano

1 bdt klippet purløg (eller persille)

Tilbehør: reven ost, spinatnudler, kogt efter anvisningen på posen - se også Kogning af pasta, spaghetti, makaroni under Tillæg

*

Hak løgene fint og lad dem snurre lidt i fedtstoffet uden at tage farve.

Tilsæt kødet og vend det, til det smuldrer.

Kom champignon direkte ned i gryden og tilsæt bouillon­terningen, der er opløst i 2 dl vand.

Smag til med salt og peber og tilsæt oregano og lidt klippet purløg. Gem lidt til pynt.

Læg låg over og lad saucen småsnurre i 35-45 minutter - tilsæt om nødvendigt lidt mere væde.

Server saucen med kogte spinatnudler, drysset med purløg og server yderligere friskreven ost eller halve hårdkogte æg til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her