Logo

Spidstegt kyllingefilet med bønnesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidstegt kyllingefilet med bønnesalsa

500-600 g kyllingefilet
træspid, lagt i vand 30 min før brug


Marinade:
2 spsk olie
2 spsk mørk muscovado råsukker 
½ spsk kinesisk soja
½ tsk sambal oelek
1 fed hvidløg, fintrevet 

Salsa:
1 dåse røde bønner
1 dåse sorte bønner
2 dl agurk, udkernet og i tern
1-2 tomater, udkernede og i tern
1 rødløg, hakket  
1 dl bredbladet persille, grofthakket  
2 spsk eddike
1 spsk sukker


Marinade:
Skær kødet i tern, og læg det i en plasticpose.

Bland ingredienserne til marinaden, og hæld marinaden over kødet.

Mariner kødet i køleskab i 1-2 timer, hvorefter det sættes på spid og grilles.

Salsa:
Skyl bønnerne grundigt, og bland dem med de øvrige ingredienser.

Lad blandingen stå koldt i 2-3 timer for at fremhæve smagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her