500-600 g kyllingefilet
træspid, lagt i vand 30 min før brug
Marinade:
2 spsk olie
2 spsk mørk muscovado råsukker
½ spsk kinesisk soja
½ tsk sambal oelek
1 fed hvidløg, fintrevet
Salsa:
1 dåse røde bønner
1 dåse sorte bønner
2 dl agurk, udkernet og i tern
1-2 tomater, udkernede og i tern
1 rødløg, hakket
1 dl bredbladet persille, grofthakket
2 spsk eddike
1 spsk sukker
Marinade:
Skær kødet i tern, og læg det i en plasticpose.
Bland ingredienserne til marinaden, og hæld marinaden over kødet.
Mariner kødet i køleskab i 1-2 timer, hvorefter det sættes på spid og grilles.
Salsa:
Skyl bønnerne grundigt, og bland dem med de øvrige ingredienser.
Lad blandingen stå koldt i 2-3 timer for at fremhæve smagen.