Logo

Spaghetti a la Bologna

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti a la Bologna

1 stort løg

2 spsk smør eller margarine

1½ spsk olivenolie

1 stor gulerod

1 lille stykke selleri

350 g hakket oksekød

1¼ dl rødvin

3 spsk koncentreret tomatpuré

¼ tsk tørret salvie

salt og peber

Tilbehør: kogt spaghetti - se Tillæg, hvidt brød, parmesan ost

*

Hak løget fint og brun det i smør eller margarine samt olie.

Tilsæt reven gulerod og selleri og rør godt.

Kom kødet i gryden og rør, til det har mistet farven.

Tilsæt rødvin, tomatpuré, salvie, salt og peber og lad saucen snurre sagte under låg i 40-50 minutter.

Server saucen over den kogte spaghetti og server hvidt brød og parmesan til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her