500 g lammekød i mundrette stykker
1 dl vand
1 stort løg, grofthakket
2 fed hvidløg i skiver
1 bundt grofthakket persille
1-2 squash, gerne libanesiske i skiver
6 stk okra
2 stk grøn chili i skiver uden kerner
1 grøn peber i tern
3-4 gulerødder i skiver
4-5 kartofler i tykke skiver
2 firkanter hakket frossen spinat
2 tsk "Santa Maria" Kartoffel krydderi
Saft af 1 citron
1 bouillonterning (kød)
lidt salt
1-2 dl vand
* Tilberedning
Kødet brunes i varm olie, hæld vandet ved.
Simrer under låg i 30. min.
Tilsæt de grofthakkede løg, hvidløg, gulerødder, kartofler og squash.
Svitses lidt.
Toppen af okraen skæres væk.
Lav aflange snit i okraerne uden at skære dem over.
Så trænger saften bedre ud i maden.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Koger ved svag varme i ca. 30-45 min. til kartoflerne er møre.
Smages evt. til med mere salt.