1 alm. hvidkål
½ kg gulerødder
1 hel rød peber
salt
2 tsk sukker
1 lille knivspids knust chili
4 tsk karry
Skær kålen groft.
Skær gulerødderne i store tern.
Skær peberen i alm. tern.
Kog kålen med salt i 15 minutter og kom gulerødder og peber oveni og
kog videre 15 minutter.
Brænd karry og chili af med lidt rapsolie i en kasserolle.
Når kålen er færdig hældes vandet fra kålen over i kasserollen med
krydderierne hvorefter det hele hældes tilbage over kålen som vendes
godt i "krydderlagen".
Derefter sies al væden fra kålen som kan tilsættes lidt olie (raps eller
andet) og det hele blandes godt og er færdig til servering med
frikadeller til.
Tips: Brug udelukkende rapsolie til al madlavning, da den er total
smagsfri.
Tips: Kållugt
Læg 2-4 halve uskrællede æbler oveni, når du koger kål, det skulle tage
kållugten.