Logo

Smedens Hvidkålsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 alm. hvidkål
½ kg gulerødder
1 hel rød peber
salt
2 tsk sukker
1 lille knivspids knust chili
4 tsk karry
 
Skær kålen groft.
Skær gulerødderne i store tern.
Skær peberen i alm. tern.
Kog kålen med salt i 15 minutter og kom gulerødder og peber oveni og
kog videre 15 minutter.
Brænd karry og chili af med lidt rapsolie i en kasserolle.
Når kålen er færdig hældes vandet fra kålen over i kasserollen med
krydderierne hvorefter det hele hældes tilbage over kålen som vendes
godt i "krydderlagen".
Derefter sies al væden fra kålen som kan tilsættes lidt olie (raps eller
andet) og det hele blandes godt og er færdig til servering med
frikadeller til.
 
Tips: Brug udelukkende rapsolie til al madlavning, da den er total
smagsfri.
Tips: Kållugt
Læg 2-4 halve uskrællede æbler oveni, når du koger kål, det skulle tage
kållugten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her