2 skinkemignon a ca. 350 g
1 spsk olie
Sauce:
2 dl bouillon
100 g flødeost naturel
½ dl fløde 13%
2 tsk majsstivelse
3-4 spsk citronsaft
lidt reven citronskal
50 g bacon i tynde skiver
Tilbehør:
Pasta evt. blandet med frisk spinat svitset i olie eller broccolibuketter
Sauce:
Pisk bouillon og flødeost sammen i en lille gryde. Varm langsomt op.
Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen.
Smag til med citronsaft og lidt reven skal.
Skær bacon i tynde strimler, og steg dem sprøde på en tør pande.
Læg baconstykkerne på et stykke køkkenrulle.
Vend dem i saucen, gem evt. lidt til pynt.
Skær skinkemignonerne ud i 3 cm tykke skiver.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
Brun kødet 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg det færdigt 4-5 minutter på hver side, til det er netop gennemstegt.
Hæld saucen over og drys med bacon og citronskal.