Logo

Skinkemignon med grønne bønner og timiansauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skinkemignon
olie til stegning
salt og peber
300 g grønne bønner
½ bdt friskhakket timian
1 dl piskefløde
1 dl væde fra stegen
Maizena
400 g kartofler
 
Kartoflerne koges i letsaltet vand.
Mignonen brunes på alle sider og krydres.
Sættes i ovn og steger yderligere 25-30 ved 180ºC sammen med 1-2 dl vand. Tages ud og trækker yderligere ca. 10 min.
Bønnerne nippes (hvis friske) og koges i letsaltet vand ca. 3-4 min.
Væden sigtes fra stegen og koges op sammen med piskefløde og timian.
Saucen koges igennem, jævnes og smages til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her